Lomanov: "Skrynnik dödar bandyn"

Uppgjorda matcher, sjunkande publiksiffror och ekonomiska problem. Nu har storstjärnan Sergei Lomanov fått nog. Under en match som uppges vara fixad för att ordna förlust för Jenisej i den första kvartsfinalen mot Uralsky Trubnik pratade Lomanov rakt in i kameran och riktar kritik mot det ryska förbundet. Idag kommer nya uppgifter om uppgjorda matcher.

Bandyn gör entré i Universiaden

När Universiaden anordnas i ryska Krasnojarsk med start 2 mars är bandy för första gången en del av det stora programmet. Sverige skickar trupper på både dam- och herrsidan till turneringen som enligt damernas förbundskapten Magnus Nordin innebär en försmak av ett OS-deltagande.

Stabæk tog fjärde raka NM-guldet

Den norska dominanten Stabæk tog ännu ett guld efter att återigen slagit Solberg i en final. Denna gången togs seger hem komfortabelt med hela 6-0. Stor segerorganisatör var den före detta Villaspelaren Nikolai Rustad Jensen med två mål och två assist under matchen.

Hall i sikte i Helsingfors

I kväll fortsätter Sveriges VM-turnering med match mot Finland, ett land som ännu helt saknar hallar för bandy, men om allt går väl finns den första hallen i Helsingfors i slutet av nästa år.