All in Nyhet

Livet vid sidan av

Den aktiva bandysäsongen är i bästa fall sju månader lång är redan slut för de flesta. För elitseriespelarna räcker det oftast inte att spela bandy för att få tillvaron att gå ihop ekonomiskt under årets tolv månader. Vi har pratat med fem av dem om hur de tänker om arbetslivet utanför planen, både under och efter karriären.

Lomanov: "Skrynnik dödar bandyn"

Uppgjorda matcher, sjunkande publiksiffror och ekonomiska problem. Nu har storstjärnan Sergei Lomanov fått nog. Under en match som uppges vara fixad för att ordna förlust för Jenisej i den första kvartsfinalen mot Uralsky Trubnik pratade Lomanov rakt in i kameran och riktar kritik mot det ryska förbundet. Idag kommer nya uppgifter om uppgjorda matcher.

Bandyn gör entré i Universiaden

När Universiaden anordnas i ryska Krasnojarsk med start 2 mars är bandy för första gången en del av det stora programmet. Sverige skickar trupper på både dam- och herrsidan till turneringen som enligt damernas förbundskapten Magnus Nordin innebär en försmak av ett OS-deltagande.

Stabæk tog fjärde raka NM-guldet

Den norska dominanten Stabæk tog ännu ett guld efter att återigen slagit Solberg i en final. Denna gången togs seger hem komfortabelt med hela 6-0. Stor segerorganisatör var den före detta Villaspelaren Nikolai Rustad Jensen med två mål och två assist under matchen.