3500 i publiksnitt, nystartat herrlag på elitnivå och vägen tillbaka efter konkurs

3500 i publiksnitt, nystartat herrlag på elitnivå och vägen tillbaka efter konkurs

I säsongens andra nummer har Bandyportföljen träffat bandyhjärtan som aldrig slutar slå. Ett nystartat lag i Finland, Dalalaget som kom tillbaka efter konkurs, allsvenska nykomlingen som kämpar på i den småländska skogen och historien om Brukets blå i Hälleforsnäs. 

Så mycket får bandyklubbarna via Gräsroten

Så mycket får bandyklubbarna via Gräsroten

Ungdomsbandyn tilldelas 1 408 599 kronor i samband med årets utbetalning från Gräsroten. Totalt får 137 föreningar i landet dela på pengarna tack vare sina 22 935 supportrar. Den förening som får mest är Västerås SK Bandyklubb med 152 023 kronor, följt av Hammarby IF BF som får 89 248 kronor och Bollnäs GOIF BF som får 83 394 kronor. 

De möts i semifinalerna i Ryska cupen - avgörs i Khabarovsk

SKA Neftyanik får hemmaplan även i finalspelet av Ryska cupen som kommer att spelas mellan fyra lag med start 27 oktober. De presenterades av Netyanik på klubbens officiella hemsida under morgonen. 

Gruppspelen i Khabarovsk och Uljanovsk avgjordes i förra veckan där Neftyanik och Jenisej tog sig vidare från Grupp B och Dynamo Moskva och Volga tog sig vidare från Grupp A. I semifinalerna ställs Jenisej mot Volga och Neftyanik mot Dynamo Moskva. Finalen kommer att spelas den 29 oktober. 

För bara 299 kr får du Nordens största bandymagasin rakt ner i brevlådan fyra gånger om året