Holgerson om jobbet i Stabæk »På flera sätt är det bättre i Norge än i Sverige«

Holgerson om jobbet i Stabæk »På flera sätt är det bättre i Norge än i Sverige«

Utdrag från #framtidsnumret, januari 2016. 

Norska Stabæk vill gärna utveckla både sin egen verksamhet och den norska bandyn i stort. För att några viktiga kliv framåt har man engagerat den tidigare gaistränaren och landslagsspelaren Jonas Holgersson. I #framtidsnumret ger han sin tankar om den norska bandyn. 

Han är imponerad av arbetet man har gjort i Norge.
»Jag har aldrig förstått varför Norge i nutid är sämre än Finland. De gör en massa saker som är bra, på flera sätt är det bättre i Norge än i Sverige. Till exempel så finns det väldigt gott om uppspolade isytor i Osloregionen och många föreningar har fullt i bandyskolorna och sedan hela vägen upp till 20-årsåldern. I Sverige har man ju snarare gjort det svårare att spela bandy för ungdomar. «

Han berättar också om varför han tror att Norge är sämre än exempelvis Sverige och Finland och om den tuffa tiden, våren 2014 när han blev avstängd från all idrottslig verksamhet i åtta och en halv månad. Allt detta kan du läsa i #framtidsnumret som finns hos Pressbyrån. Hitta din närmaste återförsäljare här. 

Kazakstan utan sin stora stjärna i VM

Kazakstan utan sin stora stjärna i VM

10 elitseriespelare i den finska VM-truppen

10 elitseriespelare i den finska VM-truppen