En titt på #derbynumret

En titt på #derbynumret

Under denna veckan (vecka 6) kommer #derbynumret ut till våra prenumeranter. Vi tar här en titt på vad vårt 14:e nummer innehåller. 

Numret består som vanligt av 72 sidor bandy där vi denna gång har fokus på derbyn. Daniel E Stenson har åkt upp till Kalix och fått en inblick i när Kalix var bandysveriges stora publiklag och när den lokala rivaliteten var som störst. (Läs mer om det reportaget här). Reportaget »På varsin sida Stockholm« ger en inblick i Stockholms enda derby på elitnivå, det mellan AIK och Hammarbys damlag. Vi träffar också Magnus Muhréns pappa som berättar om tiden då Skutskär och Sandviken var de stora rivalerna.
Vi har även denna gång besökt Småland där Kajsa Kärnman skildrar en matchdag med ett av division 1:s starkaste publiklag, Målilla i reportaget »Småländska hjärtan« 

Övrigt innehåll:
På djupet med: Per Hellmyrs, Misja Pasjkin, Joel Othén och Claes G Bengtsson.
Minireportage: Norgerivaler
Information från förbundet
Spelarkrönika: Jesper Bergelin
Lasse Sandlins krönika
Reportage: Ett samtal om klubbhjärta

Numret går att beställa även i efterhand genom att teckna en prenumeration eller genom att testa 2 nr för 99 kr. Du beställer via denna länken.

Du som missat #framtidsnumret har möjlighet att köpa det i butik fram till nästa vecka. #Derbynumret kommer till butik i slutet av nästa vecka (vecka 7). 

 

Muhrén om karriärens början, slut och allt däremellan

Muhrén om karriärens början, slut och allt däremellan

Det fanns en tid då Kalix var bandysveriges största publiklag

Det fanns en tid då Kalix var bandysveriges största publiklag