Jenisej utklassade ett ungt Dynamo Moskva

Jenisej utklassade ett ungt Dynamo Moskva

I förra veckan blev Dynamo Moskva det andra laget för säsongen att slå serieledarna Jenisej när man vann på hemmaplan med 6-3. Men det går fort i bandy. Igår reste Moskvalaget till Krasnoyarsk och blev utklassade av Jenisej med 14-4. 

Slutspelet närmar sig i den ryska ligan och i den näst sista omgången visade Jenisej återigen att man förtjänar sin överlägsna förstaplats i tabellen när man utklassade Dynamo inför 4 200 personer. Det ska dock nämnas att Dynamo valde att låta de äldre, rutinerade spelarna som Mikhail Sveshnikov, Dmitry Savelyev och Evgeny Ivanushkin stanna hemma i huvudstaden inför slutspelet. I och med att Dynamos fjärdeplats är säkrad och att Kuzbass på femteplats ligger 17 poäng efter så hade laget inte speciellt mycket att spela för heller. 

Läs också: Två raka förluster för Jenisej efter 19 raka segrar

Inför den sista omgången är det mest ovisst vilka som tar den viktiga andraplatsen, den platsen innehavs just nu av Baikal Energy, två poäng före SKA Neftyanik som fortfarande har chans att gå om. Den 3 mars spelas den sista omgången.

Se alla målen från Jenisej-Dynamo Moskva här:

Ny konstfrusen bandyplan planeras i norska Horten

Ny konstfrusen bandyplan planeras i norska Horten

Se sex direktsända matcher från ryska ligan

Se sex direktsända matcher från ryska ligan