»Jag tyckte det var löjligt att jag inte spelade«

»Jag tyckte det var löjligt att jag inte spelade«

I det senaste avsnittet av podcasten MBP berättar Jakob Säleby bland annat om utvecklingen av målvaktsspelet, tiden i Sirius och om varför han bröt sitt kontrakt med Villa Lidköping. 

Det var under Sälebys andra säsong i klubben som laget inledde Elitserien svagt och låg utanför slutspel en bit in i säsongen. Säleby tycker själv att hans insatser under den tiden kunde varit bättre. 
- Vi gick dåligt som lag, jag gick dåligt som målvakt. Jon Karlsson blev skadad och Johan Sixtensson tyckte att vi behövde förstärka med David Borvall och han fick stå. Jag tyckte inte att jag var sämre än någon annan i laget och tjurade ihop på "Sixten" och tyckte det var löjligt att jag inte fick spela. 

PODCAST: Lyssna på hela avsnittet med Jakob Säleby här

När David Borvall värvades in och fick stå i Villa så hade Säleby svårt att ta petningen. 
- Jag erkänner att jag inte accepterade att bli petad och tjurade ihop. Det var en tung del i mitt liv i allmänhet. Jag trivdes inte med situationen. 

Han berömmer samtidigt klubben för deras jobb och unnar dom fortsatt framgång. 
- Det är det populäraste laget i Sverige och de som har bäst förutsättningar. "Sparris" och styrelsen är fantastiskt duktiga på att driva det på ett professionellt sätt. Jag unnar dom all framgång. 

Hela avsnittet finns att lyssna på här på bandyportfoljen.se eller i din podcast applikation. 

 

 

 

 

Marcus Norman slutar hos Bandyförbundet

Marcus Norman slutar hos Bandyförbundet

Magasinet Bandyportföljen ändrar format och satsar på mer text

Magasinet Bandyportföljen ändrar format och satsar på mer text