Marcus Norman slutar hos Bandyförbundet

Marcus Norman slutar hos Bandyförbundet

Marcus Norman, generalsekreterare hos Svenska Bandyförbundet som var med och stöttade lanseringen av Bandyportföljen har nu sagt upp sin anställning och går vidare för att möta nya utmaningar.  

– Det har varit både roligt och lärorikt att gå till jobbet varenda dag. När bandyn nu går in i en ny strategisk period med sikte på 2025 så känns det rätt att någon annan får ta över. Beslutet har växt fram under våren och sommaren då jag haft förmånen att få vara föräldraledig. Jag vill tacka alla underbara profiler i bandyfamiljen som jag fått haft kontakt med och lära känna med under de här åren, säger Norman till svenskbandy.se

- Vi tycker det är tråkigt att Marcus lämnar Bandyförbundet men önskar honom all lycka framöver. Han var en av de första vi presenterade idén om Bandyportföljen för och han visade direkt att han trodde på oss och uppmuntrade oss att satsa på ett renodlat bandymagasin. Genom hans roll i förbundet stöttade han och övrig personal oss med vår lansering. Sedan dess har vi haft ett givande samarbete som fortsätter även framöver säger Patrik Johansson, grundare till Magasinet Bandyportföljen. 

Läs hela pressmeddelandet från Bandyförbundet här

--
Missa inte säsongens första nummer av Bandyportföljen. Köp din prenumeration senast den 12:e augusti för att vara säker på att inte missa något nummer. 

 

 

Volga vann försäsongsturneringen

Volga vann försäsongsturneringen

»Jag tyckte det var löjligt att jag inte spelade«

»Jag tyckte det var löjligt att jag inte spelade«