I säsongens första nummer: Bandy och pengar

I säsongens första nummer: Bandy och pengar

I Bandyportföljens #16, säsongens första nummer tar vi en titt på ekonomin. Vad är det som händer i Ryssland? Varför fick inte IFK Kungälv någon licens och vad är det som gör att alla landslagsspelare går till Skutskär? 

Numret innehåller bland annat intervjuer med: Niklas "Messi" Eriksson, Robin Olsson, Michael Campese och Stellan Edström. 

Våra större reportage i numret är:
Mörk himmel över Ryssland - Flera toppspelare har inför säsongen bytt från den ryska ligan till den svenska. Vad är det egentligen som händer med ekonomin i det enorma landet i öst?

Kungälv försöker resa sig efter fallet - Kungälvs tvångsnedflyttning kom som en chock för klubben. Nu försöker man reparera sig så gott det går. Vi tog vägen förbi västkusten och hittade en härva av motsägelser. 

Skutskär skjuter fart - Skutskärs damlag ställer upp i andradivisionen med ett av Sveriges på pappret starkaste lagbyggen. Vi tog reda på hur lilla bruksklubben lyckades få till några av bandyvärldens mest spektakulära värvningar.

"Vi ska inte bygga något luftslott" - Nykomlingen IK Tellus om den ekonomiska vikten av annandagsbandyn, Åshöjdens BK och luftslott.  

Numret går att beställa via www.bandyportfoljen.prenservice.se och går också att köpa i butik hos Pressbyrån från och med 6 september. 

Volga vann mot ryska landslaget

Volga vann mot ryska landslaget

Ryska lagets ovanliga försäsong - deltog i seriespel i fotboll

Ryska lagets ovanliga försäsong - deltog i seriespel i fotboll