Mirgazov: "Jenisej är något annat än de klubbar jag spelat i tidigare".

Mirgazov: "Jenisej är något annat än de klubbar jag spelat i tidigare".

Almaz Mirgazov spås en lysande framtid och är starkt drivande i dagens Jenisej som nu kämpar för ny titel i det ryska mästerskapet. I Bandylirare 2017 är Mirgazov uttagen som en av världens bästa spelare och berättar där om känslan att spela i storklubben från Krasnoyarsk.  

- Jenisej är något annat än de klubbar jag spelat i tidigare. Det gäller allt ifrån hur man kan utvecklas som bandyspelare till kulturen här i klubben. Det är en mästarklubb och jag är verkligen tacksam över att vara här. Alla i klubben förbereder sig för att göra resultat och vinna titlar. 

Du kan läsa mer om Mirgazov och övriga spelare i Bandylirare 2017 med 152 sidors porträtt och världens bästa dam- och herrspelare. Beställ i vår shop. 

Guldportföljen 2017: Här är säsongens bästa spelare

Guldportföljen 2017: Här är säsongens bästa spelare

Alexander Kim: "Avståndet mellan Moskva och Chabarovsk skrämde mig lite"

Alexander Kim: "Avståndet mellan Moskva och Chabarovsk skrämde mig lite"