Omröstningen: Fel att flytta finalen

Omröstningen: Fel att flytta finalen

Under måndagens presskonferens i Uppsala presenterade Svenska Bandyförbundet tillsammans med Uppsala kommun att Bandyfinalen flyttas tillbaka till Studenternas IP efter fem år i Stockholm. Fel, tycker Bandyportföljens följare på Twitter. 

Många bandyprofiler har argumenterat för och emot och senast idag skrev Robert Tennisberg ett debattinlägg om varför han tycker att det var fel att finalen flyttades tillbaka utomhus till Studenternas IP. 

Bandyportföljens följare på Twitter röstade om vad man tyckte om finalflytten och det blev ett jämnt resultat men en majoritet på 52% tyckte att flytten var fel. Många verkar också kluvna kring frågan och 8% valde att svara "Vet inte".  Diagrammet nedan visar resultatet efter 199 röster och visar antal röster i procent. 

Bandyfinalen flyttas till Uppsala, rätt eller fel?

Djurgården flyttar hem till Östermalms IP

Djurgården flyttar hem till Östermalms IP

"Zeke var speciell, han kom alltid ut med rätt inställning till match"

"Zeke var speciell, han kom alltid ut med rätt inställning till match"