Djurgården flyttar hem till Östermalms IP

Djurgården flyttar hem till Östermalms IP

Djurgården Bandy har nu gjort klart för spel på Östermalms IP kommande säsong och söker nu spelare för sin fortsatta satsning. 

I ett pressmeddelande hälsar klubben att man gör en omstart i och med flytten "hem" till Östermalm. 
"Efter att åkt ur allsvenskan och förra säsongen haft ett mellanår i Div 1 Östra gör Djurgårdens Bandy nu en omstart. En omstart där man hör hemma. Säsongen 17/18 spelar vi på Östermalms IP, en lyra från Stockholm Stadion. Har du spelar division 1, allsvenskan eller precis blivit senior? Har du precis flyttat till Stockholm för att plugga eller arbete och vill spela bandy innanför tullarna i en av Sveriges mest klassiska föreningar? Hör då av dig till Hampus Nilsson på 0702-525 812 eller via mail till hampus.nilsson@varmdo.se" 

Elitspelare från olika lag tränar tillsammans på västkusten

Elitspelare från olika lag tränar tillsammans på västkusten

Omröstningen: Fel att flytta finalen

Omröstningen: Fel att flytta finalen