Fem nummer blir fyra för Bandyportföljen

Fem nummer blir fyra för Bandyportföljen

Sedan starten 2013 har Magasinet Bandyportföljen varit Sveriges enda magasin om bandy. Inför nästa säsong ändrar den fristående tidskriften utgivningsplan – och satsar på fyra välfyllda nummer jämfört med de tidigare fem.

– Vi vill lägga mer fokus på att skapa kvalitativa nummer med mycket innehåll och känner att vi kan göra det på ett bättre sätt genom att släppa fyra nummer per säsong istället för fem. En bandysäsong är kort, förklarar Patrik Johansson, marknadsansvarig Bandyportföljen.

Ingen blir utan nummer
- Alla våra prenumeranter som köpt en prenumeration med fem nummer får givetvis sina fem nummer precis som vanligt, det är ingen av våra kunder som behöver ändra något. Skillnaden är att vi framöver kommer att sälja helårsprenumerationer med fyra nummer, säger Patrik Johansson.

Det innebär också att prenumerationen nu kostar 299 kr i stället för 349 kr per helår.

Samtidigt presenterar magasinet även sin redaktion för 2017/2018.
– Vi har gjort vår silly season även i år och introducerade Bandyportföljen BK, en klubb för alla som vill jobba med oss. Vi är väldigt glada över att många har hört av sig och vill vara med och bidra, hälsar Bandyportföljens creative director, Erik Ström.

Nya redaktörer för magasinet
Pär Jonasson som under flera år har skrivit för Bandyportföljen och framför allt jobbat med korrekturläsning kliver in i rollen som chefredaktör. Han kommer att utgå från sin bostad i Jakobstad, Finland.

Tobias Sterner som under flera säsonger både skrivit och fotat för magasinet och våra böcker är från och med denna höst bildredaktör. En ny roll för hos Bandyportföljen som vi tror utvecklar våra bildreportage och utformning av bilder.  

Kina överväger att bygga tre konstfrusna bandyplaner

Kina överväger att bygga tre konstfrusna bandyplaner

Långrep: Dallas Sedvall

Långrep: Dallas Sedvall