"X:et" Erixon klar för ny säsong med Tjust Bandy

"X:et" Erixon klar för ny säsong med Tjust Bandy

Stefan “X:et” Erixon fortsätter med Tjust Bandy i vinter. Redan förra säsongen Erixon tillbaka i hemtrakterna och gjorde 13 matcher med Tjust i division ett södra, men denna gång finns han med i planerna från säsongsstart.
”Vi får nu återigen möjligheten att ta del av Stefans kunskaper och detta är vi självklart mycket glada och stolta över, att han finns med redan från början innebär helt andra möjligheter”, skriver Tjust i ett pressmeddelande på tisdagskvällen.
Poängfacit för den snart 41-årige före detta landslagsspelaren blev 31 (24 mål+7 assist) under förra säsongen.
”Upplägget kommer vara liknande det som var i vintras då Stefan fortfarande bor uppe i Stockholm och kommer träna mycket på egen hand i huvudstaden och sedan komma ner och spela matcher och även träna med laget när/om det passar.”, skriver Tjust.Christoffer Eriksson: »Den absoluta rättvisan finns inte«

Christoffer Eriksson: »Den absoluta rättvisan finns inte«

Joakim Forslund: »Själva utmaningen är ju ovissheten«

Joakim Forslund: »Själva utmaningen är ju ovissheten«