Upplev ett Old Firm - boka genom Bandyportföljens partner

Upplev ett Old Firm - boka genom Bandyportföljens partner

I Magasinet Bandyportföljens Podcast senaste avsnitt pratade man bland annat om drömresor inom idrott. För många är det så kallade Old Firm-derbyt ett sådant. Ett av världens mest omtalade derbyn som nu är tillbaka på riktigt. Nu kan du ta del av ett riktigt bra erbjudande som samtidigt stöttar Bandyportföljens satsning på reportageskrivande och podcast.

Old Firm spelas mellan de två mest framgångsrika och kända fotbollsklubbarna från Skottland, Celtic FC och Rangers FC och deras rivalitet är djupt rotad i den skotska fotbollskulturen. Det har historiskt sett handlat om olika politiska, religiösa och sociala åsikter som förstärkt rivaliteten bland supportrarna till de båda klubbarna. Tillsammans har klubbarna vunnit 103 skotska mästerskap (Rangers 54 st och Celtic 49 st) men de senaste åren har Celtic dominerat kraftigt efter Rangers konkurs 2012 som gjorde att man fick börja om i den lägsta divisionen. Rangers klättrade dock snabbt och är nu tillbaka på allvar med Liverpool-legendaren Steven Gerrard som manager. Klubbarna har mötts 14 gånger sedan Rangers konkurs och Celtic har vunnit 11 av dem och tre st har slutat oavgjort. Är det dags för Rangers att ta första segern under ordinarie tid sedan 2012?

Nickes.Com är partner till Magasinet Bandyportföljen och erbjuder nu ett riktigt bra paket för Old Firm-derby i mars. I erbjudandet ingår:
- Flyg t/r Göteborg-Edinburgh
- 3-stjärnigt hotell i Edinburgh eller Glasgow i dubbelrum inkl frukost
- Matchbiljett till Celtic FC - Rangers FC den 31/3-2019

Pris: 5 695 kr

Boka via telefon, 036-14 14 43 eller epost: sales@nickes.com och ange “Bandyportföljen” vid bokning.

Nickes_OldFirm.jpg
Inför säsongsstarten: Läget i Allsvenskan

Inför säsongsstarten: Läget i Allsvenskan

Ryska stjärnspelaren tvingas lägga ner karriären

Ryska stjärnspelaren tvingas lägga ner karriären