Två debutanter i den ryska landslagstruppen

Två debutanter i den ryska landslagstruppen

Det är dags för säsongens första landslagsuppehåll när fyrnationsturneringen i Rättvik väntar. Ryssland skickar ett slagkraftigt lag med två debutanter och spelare som till vardags spelar i Elitserien.

Det ryska landslaget som coachas av SKA Neftyaniks tränare Mikhail Yuriev och Gripens tränare Andrej Pasjkin har registrerat totalt 17 spelare för turneringen fördelat på fem ryska klubbar och en svensk. Den svenska klubben är Broberg då Vadim Arkhipkin åter får chansen i landslaget. är De två debutanter är den 21-årige försvararen Nikolai Konkov till vardags i Uralsky Trubnik och den 26-årige mittfältaren Dmitry Makarov som spelar i Jenisej. Landslaget landar på Arlanda den 4:e december och tränar två dagar i Rättvik innan första matchen mot Norge den 7:e.

Noterbart är att landslagsmålvakten Roman Chernykh är skadad och missar turneringen samt att Sergei Lomanov ej är uttagen.

Hela truppen:

Målvakter: Denis Rysev (SKA Neftyanik), Sergey Morozov (Kuzbass)

Försvarare: Yuri Vikulin, Valery Ivkin (båda, SKA Neftyanik), Mikhail Prokopiev (Jenisej), Nikolai Konkov (Ural Trubnik),

Mittfältare : Janis Befus, Alan Dzhusoev, Maxim Ishkeldin (alla, SKA Neftyanik), Andrey Prokopiev, Vadim Chernov, Dmitry Makarov (alla, Jenisej), Vadim Arkhipkin (Brobergs IF),

Anfallare: Almaz Mirgazov, Alexander Egorychev (båda, Jenisej), Vladimir Kalanchin (Kuzbass), Evgeny Dergaev (Vodnik).

Två veckors avstängning för Målillaspelare

Två veckors avstängning för Målillaspelare

Ingen konstfrusen is på Bruksvallen - tungt läge för Söderfors GoIF

Ingen konstfrusen is på Bruksvallen - tungt läge för Söderfors GoIF