Invig finalarenan och försök göra mål på landslagsmålvakten Linda Odén

Invig finalarenan och försök göra mål på landslagsmålvakten Linda Odén

Bandyfinalen i Uppsala är något utöver det vanliga - folkligt, festligt och fullsatt på läktarna. Nu ges allmänheten chansen att inviga finalarenan och på isen, genom Bandyförbundets initiativ Skridskokul, tävla i Svenska Spel Challenge om biljetter till bandyfesten den 17 mars.

Ta dig igenom en hinderbana på tid och avsluta med att försöka sätta bollen i mål bakom landslagets världsmästarmålvakt Linda Odén. De två bästa dam respektive herrtiderna vinner biljetter till SM-finalerna i bandy och får dessutom göra upp om ytterligare priser i en rafflande final under halvleksvilan på herrfinalen.

Vad: Bandyförbundet och initiativet Skridskokuls Svenska Spel Challenge
Var: Studenternas IP
När: Torsdag 15 mars. Svenska Spel Challenge pågår kl. 17.00-18.00 och kl. 18.30-19.30
Villkor: Alla får testa hinderbanan och prova hur många gånger man vill. För att delta i själva tävlingen gäller 18 års åldersgräns. Egna skridskor och hjälm ska tas med men klubbor och bollar kommer att finnas.

Ola Johanssons facit: 20 finaler, 17 guld

Ola Johanssons facit: 20 finaler, 17 guld

Engström Stenson: Vikande publiksiffror - inte beror det bara på bandyn

Engström Stenson: Vikande publiksiffror - inte beror det bara på bandyn