Tipsextra-resan - för dig som älskar engelsk fotboll

Tipsextra-resan - för dig som älskar engelsk fotboll

Älskar du engelsk fotboll? Tillhör du generationen som under 1980- och 90-talet bänkade dig framför teven när Tipsextra och Tipslördag sändes på lördagarna? Då har vår samarbetspartners Nickes.Com en fantastisk fotbollsresa att presentera för dig.

Som ni säkert sett och hört så är vi partner med sportreseföretaget Nickes.Com som hjälper sportintresserade människor med bokning av olika sportupplevelser runt om i världen. Denna gången är det dags för företagets andra ‘Tipextra-resan’ som tar dig tillbaka till den klassiska engelska fotbollen.

Under denna unika resa till fotbollens förlovade land letar man upp den på de stora arenorna allt mer sällsynta och av fotbollsturisterna bortträngda klackkulturen. Under ledning av Nickes kunniga guider får man återuppleva fotbollsatmosfären från den gamla goda tiden då höjdbollar och leriga planer var en del av tjusningen och attraktionskraften i den engelska fotbollen.

Man laddar upp med quiz och skummande öl på de bästa pubarna, tar del av spännande anekdoter från förr och vi njuter av den härliga matchatmosfären hos klassiska Tipsextra-klubbar som exempelvis Leeds, Nottingham och Ipswich. Kanske ser vi en extramatch i League One och träffar en fotbollsprofil?

Nästa Tipsextra-resa äger rum 12-15 april 2019. Destinationen är Leeds och matchen i fokus är Yorkshire-derbyt mellan Leeds United och Sheffield Wednesday. Mer information om resan hittar du i den här presentationen. Uppdateringar skickas också ut i Nickes.Com:s nyhetsbrev och sociala mediekanaler. Anmäl ditt intresse för Tipsextra-resan nedan så får du information direkt till din mejl.

GLÖM INTE ATT ANGE “BANDYPORTFÖLJEN” VID BOKNING SÅ GÅR EN PENG TILLBAKA TILL OSS.

Svenska domare dömde rafflande match i ryska ligan

Svenska domare dömde rafflande match i ryska ligan

In-Fa-Lin ska träna annorlunda Kazakstan

In-Fa-Lin ska träna annorlunda Kazakstan