Sverige-Ryssland väntas i damernas final i Universiaden

Sverige-Ryssland väntas i damernas final i Universiaden

Universiaden i Krasnojarsk har varit en succé för bandyn som spelat inför fulla läktare i den nybyggda Jenisej Ice Stadium. Idag väntar den spännande finalen mellan Sverige och Ryssland i damernas turnering.

Sverige kliver in i finalen efter vinst mot USA och Norge i gruppspelet som följdes upp med en säker seger mot Norge även i semifinalen. Turneringens enda förlust kom i matchen mot Ryssland i gruppspelet vilket innebär att svenskorna nu får chans till revansch. Turneringens samtliga resultat hittar du här.

FINAL UNIVERSIADEN:
Ryssland-Sverige
Fredag 8 mars kl 13:00 (svensk tid)
Jenisej Ice Stadium
Webblänk för att se matchen

JPS tog guld för första gången

JPS tog guld för första gången

Lomanov: "Skrynnik dödar bandyn"

Lomanov: "Skrynnik dödar bandyn"