Elitklubbarna i Norge vill göra som svensk elitbandy

Elitklubbarna i Norge vill göra som svensk elitbandy

Sedan många år tillbaka driver Svensk Elitbandy med elitklubbarna som medlemmar frågor kring Elitserien. Nu meddelar de norska elitklubbarna att man vill gå samma väg för att sätta fart på utvecklingen av ligan.

Via Bandyförbundets hemsida meddelar man att man vill skapa en övergripande organisation som driver norsk elitbandy i dialog med förbundet. Man har beslutat att alla klubbar i Elitserien är medlemmar i organisationen som man kallar NTB (Norsk Toppbandy). Det beslutades också att de damklubbar som vill vara med i organisationen som inte redan är med har möjlighet att vara det.

I Drammen på ett möte den 27 maj beslutades det att följande personer sitter i styrelsen: Stein Holo, Drammen Bandy, Thomas Knutzen, Høvik Bandy, Matti Myllykoski, Ullern Bandy och Thore Steinrem, Stabæk Bandy.

Foto: Torstein Vegheim, NBF

ANNONS

ANNONS

Historiskt hälsingederby - i Chabarovsk!

Historiskt hälsingederby - i Chabarovsk!

Ny klubb klar för spel i Major League

Ny klubb klar för spel i Major League