SKA Neftianik bekräftar: Dzhusoev stannar i klubben

SKA Neftianik bekräftar: Dzhusoev stannar i klubben

I veckan har det spekulerats och ryktats om att den ryska stjärnan Alan Dzhusoev skulle vara aktuell eller till och med klar för en övergång till nykomlingen AIK. Detta gör att SKA Neftianik nu går ut och dementerar nyheten och bekräftar att han kommer att stanna i mästarklubben.

Det var bloggen Bandyfeber som i tisdags skrev att det fanns “trovärdiga uppgifter om att ryske storstjärnan ska vara klar för AIK”. Detta förnekar alltså klubben nu på sin hemsida.

Klubben skriver i ett uttalande att man tagit del av nyheten från svenska medier och att man vill klargöra att det inte finns någon sanning i ryktena och att klubben inte haft några förhandlingar med AIK samt att Dzhusoev inte kommer att byta klubb. Man skriver också att mittfältaren för tillfället är i Chabarovsk och att han tillsammans med de andra spelarna i laget precis har börjat träningen efter semestern.

Foto: skabandy.ru

Ryska duon klara för Sarpsborg - har snart spelat i fyra länder

Ryska duon klara för Sarpsborg - har snart spelat i fyra länder

Stjärnförsvararen utsedd till ryska ligans MVP - se samtliga utmärkelser

Stjärnförsvararen utsedd till ryska ligans MVP - se samtliga utmärkelser