Magnus Muhrén redo för spel i Villa

Magnus Muhrén redo för spel i Villa

Foto: Michael Erichsen

Sista dagen innan bandyns transferfönster stängde skrevs Magnus Muhrén, 41 år över till Villa Lidköping. Den tidigare landslagsspelaren är ju en del av Villas tränarstab denna säsongen och många har sett honom vara med på uppvärmningar inför matcher och vissa övningar på träning. Dock gäller registreringen bara att han ska hoppa in i fall laget skulle få skador. 
- Jag är inte direkt matchtränad. Men klart jag är spelsugen, det är jag alltid. Men att jag är spelklar beror till stor del på att Tim Persson är skadad. Vi vet inte hur länge han blir borta men det kan bli ett tag och vi har inte så gott om seniorer i truppen säger han till NLT. 

Topplaget från Lidköping har haft en del problem med skador den senaste tiden och hade bara en senior på bänken i matchen mot Edsbyn förra helgen. Därför förbereder nu Muhrén sig för eventuellt spel.
- Jag hoppas förstås på att vi inte får fler skador men för säkerhets skull har jag ökat min egen träningsdos på slutet. Blir det spel vill jag ju vara någorlunda förberedd säger han till NLT.

Villa Lidköping ligger på en andraplats i Elitserien med 32 poäng, två bakom Västerås SK inför slutspurten av serien.

Vill du läsa de större reportagen med historien bakom? Prenumera då på Nordens största bandymagasin.  

»Klubben har en vision om SM-guld«

»Klubben har en vision om SM-guld«

"Jag skulle bli mycket gladare av att vinna med Finland"

"Jag skulle bli mycket gladare av att vinna med Finland"