TJÄNA PENGAR TILL DITT LAG - SÄLJ MAGASINET

Magasinet Bandyportföljen är Sveriges och Nordens enda tidskrift om bandy. Sedan starten 2013 har "portföljen" levererat läsvärt material till bandyälskare runt om i Norden. Magasinet fokuserar på profiler, händelser och kultur inom bandyvärlden och är det enda stället läsarna kan få ta del av de långa djupgående personporträtten och reportagen inom sporten. 

Nu finns det möjlighet för Ert lag att sälja prenumerationer och tjäna pengar till er bandycup, ert nya matchställ eller vad laget behöver samtidigt som ni gör sporten en tjänst då fler få ta del av läsningen.  

BP-salj.png

STEG 1
PLANERING

Skicka in en förfrågan här nedan om att ta del av mer information om att sälja Bandyportföljen. Då kommer vår medarbetare Fredrik Lorentzon att höra av sig till er och svara på era frågor och tillhandahålla den information och material som ni behöver. En tidsplan för försäljningstid bestäms också i samråd med Bandyportföljen. 

När ni har bestämt er för att sälja Bandyportföljen så behöver ni utse en kontaktperson i klubben eller i varje lag som ansvarar för kontakten mellan oss och klubben. Denna kontaktperson lägger då upp en plan med Fredrik om hur ni på bästa sätt kan sälja prenumerationer för att optimera er intäkt på försäljningen. 


STEG 2
STARTA FÖRSÄLj-
ninGEN

Av Bandyportföljen får ni beställningslistor både digitalt och i tryck där ni kan fylla i era beställningar. Ni får också en unik kod för ert lag eller klubb som ni kan skicka ut till medlemmar, vänner, arbetskollegor med flera via till exempel nyhetsbrev och sociala medier. När personen sedan beställer och anger kod som personen har fått som exempelvis "SiriusP10" så registreras försäljningen till er. 

En prenumeration kostar 299 kr och då ingår fyra nummer.
För varje såld prenumeration går 50 kr till laget.

Försäljningen som sker analogt eller som kontaktpersonen tar in kan sammanställas i dokument (färdig mall som ni får från oss) och skickas till Bandyportföljen.


STEG 3
REGISTRERA -UTBETALNING

 

När den planerade försäljningstiden är slut så sammanställs alla beställningar, betalningarna registreras och en månad efter att samtliga beställningar är registrerade så betalas pengarna ut till önskat bankkonto. 


Namn *
Namn