Magasinet bandyportföljens podcast - mbp

AVSNITT 10 - med Jakob Säleby

Känd som Sveriges mest pratglade målvakt och Jakob Säleby gör ingen besviken när han berättar om utvecklingen av målvaktsspelet, varför han bröt med Villa Lidköping och om hans år i Sirius. Intervjuar gör Patrik Johansson. Klippt har Oskar Bernövall gjort. 

AVSNITT 9 - med Pontus Blomberg

Patrik Johansson träffar sin lagkamrat i Vetlanda BK, Pontus Blomberg  som berättar om att vinna guld med sina bästa vänner, om svårigheten att byta till en defensivare roll och om framtiden i VBK.

AVSNITT 8 - med Fredrik "Fidde" Johansson

Patrik Johansson träffar IFK Kungälvs mittfältsmotor Fidde Johansson som berättar om sin stora bandyfamilj, om känslan att förlora mot lillebrorsan och om framtiden i IFK.

AVSNITT 7 - Säsongsguiden

Bandysäsongen närmar sig med stormsteg. MBP växlar upp och pratar cupspel, hårt matchande samt om och kring den stora säsongsguiden. Medverkande: Patrik Johansson och Johann Bernövall. 

AVSNITT 6 - Ispremiär

Avsnitt 6 av #mbppod gör som #dambandynumret - kommer lite sent, alltså. Nu är det dock äntligen här och i avsnittet ligger fokus på försäsongen då "Putte" berättar om den långa väntan på ispremiären. Medverkande: Johann Bernövall, Patrik Johansson.

AVSNITT 5 - "Snart är det kallt igen"

Mitt i den svajiga svenska sommarvärmen är #mbppod tillbaka och levererar ett rykande hett avsnitt med fokus på det nya serieupplägget samt silly seasons hetaste värvningar och klubbar.

Medverkande: Johann Bernövall, Patrik Johansson.

AVSNITT 4 - En bandyspelares livspussel

Efter ett uppehåll är #mbppod tillbaka och sammanfattar vad som hänt sen sist. Dessutom diskuteras bandyspelarnas livspussel som halvtidsavlönade elitidrottare.

Medverkande: Johann Bernövall och Patrik Johansson

FINALSPECIAL FRÅN TELE2 ARENA MED MARCUS NORMAN

MBP tar sig till Stockholm och Tele 2 Arena för ett specialavsnitt med fokus på Svenska Bandyfinalen. Vi gästas av Svenska Bandyförbundets generalsekreterare Marcus Norman och pratar förutom bandyfinalen även TV-rättigheter och serieförslag.

Avsnittet presenteras i samarbete med Svenska Bandyfinalen och Carbon & Composites Sweden.

AVSNITT 2 - Från Kungälv till Söderfors

I det andra avsnittet genom tiderna av MBP diskuteras bland annat IFK Kungälv och Elitseriens eventuella nedbantning till tio lag. Och så bjuds det på ett hissnande avslöjande om Daniel Mossberg.

Avsnittet presenteras i samarbete med Carbon & Composites Sweden.

AVSNITT 1 - Piloten

Magasinet Bandyportföljen ger sig in i podcastens värld!