Om oss

Välkommen till vår sajt om bandy! Vi är en plattform som riktar sig till alla som älskar bandy och vill hålla sig uppdaterade om allt som händer i bandyvärlden.

På vår sajt hittar du allt från senaste nyheterna inom bandy till matchresultat, intervjuer med spelare och tränare, analyser och mycket mer. Vi täcker allt från svenska elitserien till internationella turneringar och mästerskap, och ger dig alltid den senaste informationen om vad som händer inom sporten.

Vi är passionerade om bandy och vill dela den passionen med dig. Oavsett om du är en inbiten fan eller nybörjare inom sporten, så har vi något för dig på vår sajt. Vi vill göra det lätt för dig att följa med i utvecklingen av sporten och att ta del av allt som händer inom bandyvärlden.

Vi strävar efter att vara den ledande sajten för bandyinformation och nyheter, och att vara den självklara platsen att vända sig till för alla som älskar sporten. Vi hoppas att du kommer att njuta av vårt innehåll och att du kommer att fortsätta att besöka oss för att hålla dig uppdaterad om allt som händer inom bandyvärlden.