Se Somalias första seger någonsin

Se Somalias första seger någonsin

Satsningen med det Somaliska bandylandslaget fortsätter och nyligen gjorde landet sitt tredje VM och kom hem utan seger, precis som tidigare år. Väl hemma var det dags för träningsmatch och igår kom Somalias första seger någonsin. 

Afghanistan Karlstad Bandy gjorde sin första bandymatch och var laget som stod för motståndet. Stora klackar fanns på plats i Borlänge för båda lagen.
- Vi spelade på hemmaplan, tillbaks från VM och i toppform. Vi hittade vårt spel ganska snabbt och det flöt på rätt så bra, Afghanska killarna spelade sin första match. Första halvleken var de lite överraskade, men i andra halvleken gav de oss ett bättre motstånd. Otroligt bra kämpat från Afghanska killarna, och sen var det ruggigt bra supporters på plats. Vi hade en stor hejaklack på läktaren, vi tackar alla som kom och kollade på samt hejade på oss. Matchen slutade 15-0 till Somalia. Nu är det fullt fokus på kommande matcherna, vi har en match att se fram emot redan imorgon kommenterar Somalia på sin Facebooksida. 

Vi gratulerar Somalia till deras första seger och välkomnar Afghanistan till bandyfamiljen.

Se sex direktsända matcher från ryska ligan

Se sex direktsända matcher från ryska ligan

Två raka förluster för Jenisej efter den långa segersviten

Två raka förluster för Jenisej efter den långa segersviten